ansamblu casa de cultura a sindicatelor pitesti

Regal vienez

Vineri, 13.12.2024

19:00

INSTRUMENTISTI DIN DOUA ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA
ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudata pe marile scene de opera si filarmonice din toata lumea. Este deajuns sa amintim cateva scene de traditie: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Palatul Hofburg din Viena, Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.
Recunoasterea orchestrei este data si de colaborarile cu mari nume ale liricii mondiale, solisti si dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.
Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatura si artisti instrumentisti din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscuta si apreciata la nivel national si international. Este un concept nou in Romania cand artisti instrumentisti din doua orchestre de prim rang din Europa isi dau mana pentru a oferi publicului seri memorabile si experiente muzicale unice.
De altfel, cele doua orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” in calitate de orchestre oficiale, chiar de catre guvernul din Malaezia.


DIRIJOR ROMAN CU RECUNOASTERE INTERNATIONALA SI SOLIST VIOLONIST INVITAT PE TOATE MARILE SCENE ALE LUMII
Conducerea muzicala a spectacolului va fi asigurata de tanarul dirijor si solist violinist BOGDAN COSTACHE si, astfel, solistii si instrumentistii invitati din Viena, Italia, Elvetia , Germania, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentati conducatori de orchestra ai tinerei generatii, nascut in Romania! Prezenta lui BOGDAN COSTACHE in programul REGALULUI VIENEZ din acest an se datoreaza dumneavoastra, publicului spectator care il indragiti deja atat de mult si v-ati aratat impresionati de prestatia lui, dorindu-va sa-l revedeti cat mai curand. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat “cu vioara in mana” dupa modelul lui JOHANN STRAUSS sau, mai nou, al lui ANDRE RIEU.
Ca si in spectacolul "Trei 3 Tenori Italieni" in care v-ati bucurat de frumoasele piese cantate la vioara de BOGDAN COSTACHE si in REGALUL VIENEZ v-am pregatit multe surprize solistice interpretate la vioara, alaturi de orchestra, de BOGDAN!
SPECTACOLUL VA FI DESAVARSIT DE CORUL SI BALETUL OPEREI VOX
Membrilor orchestrei li se adauga ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX cu momentele mult asteptate de valsuri, polci, can-can, intr-o coregrafie efervescenta si antrenanta, astfel incat veti fi poftiti la dans de insasi orchestrele noastre si balerinii nostri, prin celebrul “Alles Walzer!”
Frumoasele Colinde si Cantece de Craciun vor straluci si prin vocile CORULUI OPEREI VOX. Si in acest an va veti bucura si de colindele noastre traditionale romanesti.
Atmosfera si spiritul vienez va vor cuceri inca de la intrarea in sala de spectacol si va vor ramane in suflet ca o amintire vie pentru Craciunul si Anul Nou ce vor urma. Daca nu puteti ajunge la concertele de Craciun si Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez in orasul dumneavoastra prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman si multe, multe alte surprize muzicale si coregrafice.
Solistii invitati din Austria, Italia si Elvetia vor fi prezetati in urmatoarele saptamani, asa incat surprizele sa se tina lant!


In fiecare an va surprindem cu un nou repertoriu, noi invitati speciali si coregrafii spectaculoase astfel incat fiecare REGAL VIENEZ sa ramana unul memorabil!

record.img_show.title