ansamblu casa de cultura a sindicatelor pitesti

Stai cu mine de Craciun

Paul Surugiu - Fuego

11 decembrie 2022

19:00

Paul Surugiu - Fuego prezinta concertul extraordinar de colinde si cantece de craciun ”Stai cu mine de Craciun”, in turneu, prin toata Romania!


Devenit deja un simbol al Craciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sarbatorilor, peste 200 de piese de succes cu tematica de iarna, Paul Surugiu-Fuego porneste la drum prin tara, intr-un turneu national maraton, alaturi de band-ul sau format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emotii si nostalgii – ”Stai cu mine de Craciun”!


In stilul sau caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie intreaga de trairi, surprize, momente pline de umor, dar si de amintire. Doua ore de concert live, cu premiere, dar si cu melodii cunoscute de public, toate in atmosfera sarbatorilor de iarna, prevestind venirea Craciunului. Publicul se va emotiona la teme despre parinti, despre reintoarcerea acasa, dar si la colinde traditionale, la sonoritati aparte si orchestratii pe masura. Spectacolul are in prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci cand se aproprie Craciunul, fiind constienti ca ar fi o mare veselie in lume daca ar fi Craciun in fiecare zi!


Melodii precum ”Vals de Craciun”, ”Colinda pentru parinti”, ”Atata-i colinda”, ”La multi ani, e noaptea de Craciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Impodobeste, mama, bradul” vor rasuna pe scena din orasul tau, intr-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitari si versuri inalte si o intreaga stare de bine. Nu ratati asadar, evenimentul iernii, alaturi de Paul Surugiu-Fuego si band-ul sau!


”Va astept sa ne bucuram impreuna de magia sarbatorii, de numeroasele emotii pe care le traim! Vreau sa uitati si voi si noi, pentru doua ore, de toate problemele lumii actuale si sa intram in atmosfera magica a Craciunului! Va astept cu tot sufletul alaturi de noi, intr-un Craciun colindat, de Rai luminat! Va iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego)

record.img_show.title