ansamblu casa de cultura a sindicatelor pitesti

Doua inimi

RAOUL & VALENTIN SANFIRA

Miercuri, 08.11.2023

19:00

Doi interpreti, doi mari artisti, doua inimi - Raoul si Valentin Sanfira  - care impreuna vin in aceasta toamna cu un spectacol extraordinar, plin de surprize si emotie, intr-un amplu turneu national ce va cuprinde 10 orase.


Raoul, pe numele lui adevarat Rares Borlea, este interpret, compozitor si textier de muzica usoara, publicist, autor de carti, realizator si moderator de televiziune, in prezent unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Cariera lui este prolifica, lansand pana in prezent 30 de albume din care 6 in calitate de autor, alaturi de Mirabela Dauer. A colaborat cu majoritatea artistilor importanti din Romania dar a marcat si o importanta aparitie alaturi de Neda Ukraden, una dintre cele mai puternice voci din Balcani. Genul muzical abordat ca interpret este unul foarte generos, o calatorie ampla prin sonoritati pornind de la muzica lenta, pop, dance, folclor sau muzica balcanica.


Valentin Sanfira in varsta de 32 de ani, este un artist celebru de muzica populara din Romania. Cantaretul a absolvit Liceul de Muzica si Arte Plastice „C-tin Brailoiu' din Targu Jiu, sectia de canto popular.


Celebrul artist si-a facut debutul in muzica in 2008, cand a participat la Festivalul National al Cantecului Popular „Mamaia 2008”, unde a castigat un premiu important.


De-a lungul timpului, Valentin Sanfira s-a facut remarcat si in televiziune, fiind prezentatorul unei emisiuni culinare precum si concurent la „Te cunosc de undeva”. Charismatic, energic, cu un repertoriu ingrijit si o atitudine pozitiva, artistul se bucura de succes notabil atat in evenimente private cat si pe marile scene.

record.img_show.title