BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

Marti, 29 mai 2018
Ora 19:00

„In valea cu parfum de flori si zumzet de albine...”, Horatiu Malaele urca pe scena alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Alaturi de tata si fiu, avem placerea de a o vedea pe Meda Victor, o tanara actrita, protagonista lung-metrajului „Nunta muta”.

Un cuplu fericit, care traieste in atemporalul rural, are in sfarsit parte de o surescitare a vietii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Malaele), plictisit de eterna rutina si vesnic cicalitoarea nevasta, hotaraste ca ar fi momentul sa faca schimb de responsabilitati cu Lisa (Meda Victor). Asadar, sotul ramane cu treburile casnice, iar consoarta pleaca la cosit. E momentul ca in scena sa-si faca aparitia Tatal (Horatiu Malaele), neindemanatic si foarte miop. Ce se poate intampla intr-o gospodarie in care doi barbati incearca sa faca pe femeile? Este intr-adevar intretinerea unei gospodarii atat de grea pe cat se plange Lisa?

„In valea cu parfum de flori si zumzet de albine...”, Edenul se preschimba in Tartar. O comedie burlesca, plina de bufonerii à la Stan si Bran, menita sa ne descreteasca fruntile si sa ne destinda inimile.

 

Distibutia:

Horatiu Malaele

Bogdan Malaele

Meda Victor

Regia:

Horatiu Malaele

Scenografia:

Stefan Caragiu

Costume:

Liliana Cenean

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT 1 - 100 lei in prima parte a salii
CAT 2 - 80 lei in partea a 2-a a salii

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS