BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Richard Clayderman si Camerata Regala

Sambata, 21 aprilie 2018
Ora 20:00

Compania "Teatrul de Revista Bucuresti Micul Paris" in calitate de organizator al spectacolului marelui artist Richard Clayderman anunta reprogramarea concertului din data de 11 martie 2018 de la Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, pentru data de 21 aprilie 2018.

 

Artistul nu poate sustine concertul din cauza unei interventii chirurgicale de urgenta a sotiei sale.
Biletele achizitionate raman valabile.
Ne pare rau si ne cerem scuze in numele artistului pentru inconvenientul creat si multumim pentru intelegere.

 

Romantic si spectaculos - Richard Clayderman si Camerata Regala

Richard Clayderman revine in Romania in 2018 pentru a celebra femeia, de-a lungul unui turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Spectacolele din acest an vor avea loc intre 6 si 11 martie in Baia Mare, Cluj Napoca, Bacau si Pitesti.

 

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.

 

Avand o cariera spectaculoasa, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie.

Categorii pret bilete

Categoria 1:  300 lei in functie de pozitia in sala;

Categoria 1:  200 lei in functie de pozitia in sala;

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS