BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Revizorul

Marti, 16 ianuarie 2018
Ora 19:00

Piesa lui Gogol surprinde panica ce cuprinde un orasel de provincie atunci cand se anunta vizita unui revizor. Primarul corupt (George Mihaita) isi intimideaza subalternii la fel de corupti, indemnandu-i sa minta si sa mituiasca revizorul, pentru a acoperi lipsa de implicare in bunul mers al orasului, precum si folosirea in interes personal a banilor primiti pentru infrastructura si dezvoltare. Comicul intervine cand betivii orasului il confunda pe datornicul Ivan Hlestakov cu revizorul si il acopera cu daruri, bani si favorurile sotiilor si fiicelor lor.

 

Faptul ca "Revizorul" este cea mai jucata piesa a lui Nikolai Vasilievici Gogol nu este de mirare. Desi ea a fost pusa in scena prima data in 1836 (la insistentele Tarului Nikolai I), piesa este in continuare actuala, iar spectatorul neavizat ar putea crede cu usurinta ca ea se refera la societatea noastra corupta, la "baronii locali", la fraudele si deturnarile de fonduri din tarile recent primite in Uniunea Europeana, de pilda, cum este si Romania.

 

Horatiu Malaele va fi sustinut  pe scena de catre George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, ValentinTeodosiu, Gheorghe Danila, Florin Dobrovici, Eugen Racoti, Dragos Huluba / Bogdan Cotlet, Ana Maria Lazar / Mihaela Macelaru, Bogdan Ghitulescu / Alexandru Conovaru, Niculae Urs, Vladimir Gaitan / Ion Chelaru, Serban Georgevici.

 

Durata spectacolului: 1 h 50 min (fara pauza)
Regia: Horatiu Malaele
Scenografia: Lia Mantoc

 

Categorii pret bilete

Categoria 1: 120 lei/bilet in prima parte a salii;

Categoria 2: 100 lei - in a doua parte a salii;

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS