BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Mireasa de imprumut

Joi, 24 mai 2018
Ora 19:00

Daca avem o matusa inseamna ca avem si o mostenire. Daca avem o mostenire avem si un nepot care sa o primeasca. Reteta e simpla, dar conditiile in care matusa isi va acorda averea sunt complicate. Cel putin pentru tanarul Julius, nepriceput in tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotarat sa „cucereasca” gratiile matusii.

 

Florina Cercel in rolul Eufemiei este pe cat de dulce, pe atat de vigilenta, de pragmatica. Asa cum ii spune si numele, ea foloseste eufemisme pentru toate „nenorocirile” relationale ce se intampla in jurul ei. Sebastian Balasoiu in rolul lui Julius este pe cat de naiv si de neajutorat, pe atat de descurcaret cand lucrurile scapa complet de sub control. Se face aproape invizibil si iese basma curata. Karin Vinge interpretata de Ioana Farcas este imaginea femeii foarte bine organizate, dar care pusa intr-o situatie fara iesire, incearca sa fie la inaltimea asteptarilor. Pe muchia prapastiei dintre propriul logodnic si pretentioasa matusa, rolul Ioanei Farcas nu poate fi decat unul de un comic absolut. Ana Maria Carablais este cu adevarat intruchiparea personajului Julieta. Proaspata, naiva, curioasa, cu privire pierduta, visatoare, indragostita de frumos, ea apare si dispare din scena ca o boare. Se fastaceste, dar stie sa puna si piciorul in prag la momentul oportun. Cristian Olaru este un Harald Engberg gelos, cu nervii intinsi la maxim mereu, cu miscari precise si posibil „mortale”. Paradoxal este ca poate fi imblanzit usor.

 

Astfel, datorita complexitatii jocului celor cinci actori, fiecare personaj are o dubla personalitate, de unde, bineinteles, se nasc nenumaratele situatii amuzante, carora spectatorii nu le pot face fata decat izbucnind in ras.

 

Florina CERCEL – Matusa Eufemia

Sebastian BALASOIU – Julius Jullen

Ioana FARCAS – Karin Vinge

Ana Maria CARABLAIS – Julieta Jonsson

Cristian OLARU – Harald Engberg

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT 1 - 70 lei, in prima parte a salii (randurile A-O);

CAT 2 - 60 lei, in a doua parte a salii (randurile P-X);

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS