BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Micul infern

Luni, 16 octombrie 2017
Ora 19:00

Daca va este dor de teatrul clasic, de un spectacol „ca pe vremuri", de o comedie buna, cu personaje tipologice, memorabile, cu replici taioase fara a fi vulgare, o piesa inteligenta si savuroasa la orice varsta, atunci „Micul infern" este un "must see".

Acest spectacol trebuie vazut, macar o data, la o iesire cu toata familia la teatru – cu sotie, cu soacra, cu prietenul familiei (posibilul amant al sotiei), cu menajera, cu doica, cu catel si purcel. Este o piesa pentru toti – de la copii la batrani. Este un spectacol exact asa cum te astepti de la teatrul clasic, despre care ne povesteau bunicii, despre care am invatat in scoli, despre care am tot auzit si vrem sa il vedem.

Distributia „Micului infern" este una de mare clasa.

In rolul soacrei alterneaza marile actrite de comedie Ileana Stana Ionescu si Rodica Popescu-Bitanescu, fiecare aducand propriile nuante personajului celebru al piesei. Aceste doua mari doamne ale teatrului romanesc creaza partituri subtile si pline de umor, cu energie si bucuria de a fi pe scena.

Cuplul din micul infern conjugal, interpretat de catre Ilinca Goia si Liviu Lucaci, sunt perfecti unul pentru celalalt, la toate varstele personajelor, ca un adevarat nucleu in jurul caruia se invarte povestea piesei. Prietenul familiei-doctorul, in interpretarea lui Marius Rizea, este un personaj savuros, plin de umor si induiosator de naiv si melancolic. Familia piesei „Micul infern" este compusa din personaje ce va vor incanta si care contribuie la o seara de teatru clasic.

Pentru o seara placuta in oras - la teatru, pentru o piesa bulevardiera clasica, pentru niste actori fermecatori, pentru buna dispozitie, pentru ras si putina melancolie, pentru un alt Bucuresti din alte vremuri, pentru toate acestea si nu numai, „Micul infern" va asteapta la TNB, sa il descoperiti, sa il aplaudati, sa va ramana ca o frumoasa amintire.

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT 1 - 80 lei pentru prima parte a salii

CAT 2 - 60 lei pentru partea a 2-a a salii.

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS